Jordgubbsskratt.blogg.se

Min nya blogg är alltså denna! Hoppas vi ses där, kram :)

:)

KOLLA HÄR!
 
http://jordgubbsskratt.blogg.se/

You think, you don't speak. But you think. Oh you think.

Dagdrömmar falla. Dagrdömmar resa. Flyger iväg. Som en ängel i skyn. Glittrande. Full av liv. Lika sprudlande av glädje som barnskratt. Lycka. Sorg. Dagdrömmar. Drömmar. Dag. Natt. Skymning. Twilight. Twilight är en bok. Jag älskar böcker. Vill sitta på biblioteket och läsa nu. Nej, på ett fik. Och dricka varm choklad, medan höstlöven faller. Orangea, Stilla. Fast det är inte höst. Det är sommar. Glada, vackra sommar. Att bada på en strand. Äta glass. Allt somrigt som man alltid förknippar med sommaren. Sol, bad, glass. YOLO ni vet. YOLO jag vet. YOLO.


Dag 20- Något jag är beroende av att använda varje dag

Hoho måste nog säga...



Goooooglebild.


Wishes do come true

HEEEEJ.

Runt kvart i ett idag åkte jag, lillebror, lillasyster och pappa till farmor och var där en stund! Mysigt :) Det var nog det ända stora vi gjorde idag, för annars har jag bara spelat sims, bakat, ÄTIT MAT osv.

Men jag gillar att ha chilldagar. Efter att ha haft flera dagar i veckan proppade med grejer att göra är det skönt att bara ta det lugnt! Man behöver ta det lugnt. Det är nyttigt för en!




Shit I love















(www.shitilovee.tumblr.com)


Gud, tänk de som skrev de här :'(






Så sorgligt :'(

Before I die - bilder

Living in the music

TJENIXEN!

Har nyss pluggat lite religionen, prov på torsdag, trodde det var på fredag (!!!). Men det går nog bra, har ju en massa tid kvar tills torsdag!

Iallafall, nu ska jag städa mitt rum medan musiken strömmar från datorn. Har skutit upp städandet himla länge nu.. Aj aj.

HA DET SUER-TOPPEN-TJOLAHOPP BRA!
 







Oj vad jag är sugen på godis




Dag 19 – En person i min släkt



Gustav Vasa.


RSS 2.0